Om meg og hobbyene mine

Jeg er en hobbyglad tobarnsmamma fra Drammensområdet. Håndarbeid har alltid vært gøy, men det er ikke før de siste to årene at jeg føler at jeg virkelig har fått teken på det. Jeg begynte å strikke for fullt  september 2006, før den tid hadde jeg bare strikket skjeve grytekluter og andre ting som egentlig ikke var spesielt pene å se på, eller nyttige. I januar 2007, 1 måned etter at Storebror ble født. startet min karriere foran symaskinen. Syingen og produksjonen eskalerte, og jeg begynte sy for salg. Med en vanlig jobb på siden, og litt for få timer i døgnet, ble nettbutikken lagt ned, og nå syr jeg bare til meg selv, i tillegg til gaver og sånn. Søm er og blir mitt hjertebarn, og det jeg liker best å holde på med, noe som nok kommer godt frem her i bloggen min.

 

Tidligere hadde jeg blogg her, men jeg foretrekker wordpress og har derfor bosatt meg her nå. Har forsøkt å få med meg det som var av tidligere innlegg fra den gamle bloggen min, men datoene for postingen fikk jeg desverre ikke endret. Dersom du er nysgjerrig på når innlegget opprinnelig ble postet så er det bare å titte innom den gamle bloggen min, jeg kommer til å la den stå en god stund fremover!

Reklamer

6 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Hei! jeg er journalist og jobber blant annet for bladet Mamma med en serie om kreative mammaer. Nå trenger jeg en mamma som syr, og som har laget ting til barna som er enkle å kopiere. Kom over bloggen din og synes du lager fine ting, kan du sende meg en mail m tlf-nr ditt, og så kan vi evt ta en prat om det?

  Vennlig hilsen,
  Heidi Pettersen

 2. Hi Therese,

  Been trying to email you through the email address we used previously but nothing seems to be getting through.

  Could you email me please about the meitai we had arranged.

  Thanks
  Suzi x

 3. Hei

  Jeg henger jevnt i Sykroken, men det er første gangen jeg har kikket inn på bloggen din. Så mye fint du lager!!

  Det jeg til min forskrekkelse oppdaget, var at merkelappene mine som jeg og lillesøster har brukt helgen på å klekke ut er HELT LIKE DINE!!!!!!!!!!! Jeg har så langt navn, og ikke noe kallenavn, så jeg har grublet skikkelig for å komme på noe. Etter mange omveier, både på norsk og engelsk, ble vi skikkelig fornøyde.

  Men nå ble jeg jo litt usikker på om jeg kan bruke det………

  Hilsen Elisabeth

  • Hva tenker du på da? Navn eller utseende på lappene? For navnet (mamsemums) er det veldig fint om du ikke bruker, da jeg har brukt de siste snart 3 årene på å etablere det som en merkevare på markedet…

 4. Hi Therese, fortsatt å prøve å få kontakten med deg om kirsebær- skriv mamsemums. Vennligst send mig snarest, jeg er virkelig sinte vi har ikke klarte å få denne organiserede. Beklager for de virkelig dårlig oversettelse fra engelsk til Norsk. Suzi

  English version
  Hi Therese,

  Still trying to get in touch with you about the cherry print mamsemums. Please email me asap, I am really upset we haven’t managed to get this organised.

  Sorry for the really bad translation from English to Norweigan.

  Suzi

 5. Hi Suzi, you need to email me to my privat email theolsen@broadpark.no. My old computer died, so I have a new one now with new email.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.
Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere like this: