Vi koser oss

oktober 9, 2009, kl. 7:43 pm | Publisert i Generelt | 3 kommentarer

Det blir ikke tid, eller lyst, til så mye hobby om dagen. Symaskinene støver ned, og selv strikketøyet får ligge i fred nå. Dagene går med på å beundre den vakre lille skatten som har kommet til oss, og jammen tror jeg at han liker seg her også. Han sover og spiser, og sover enda litt mer etter det. Hengevugga jeg sydde er i bruk daglig, han sover så godt der og jeg er så utrolig glad for at vi har den! Mannen er ikke så rent lite misunnelig, og har flere ganger etterlyst den i voksenstørrelse. Det hadde vært noe! 😉

Et lite skrytebilde av verdens vakreste lillebror, her sovende i hengevugga si. Sokkene kjenner du kanskje igjen fra tidligere, de er i deilig alpakkaull strikket etter oppskrift fra Myk start. Vi har flere varianter av disse sokkene, og jeg må bare anbefale de på det varmeste. Perfekt passform til en bitteliten fot, de sitter utrolig godt og så er de jo veldig søte da! Teppet er også i bruk daglig, han har det rundt seg både dag og natt. Alle bør ha minst ett slik teppe til sin lille nyfødte!

 

 

Når han ikke sover i vugga er mammas bryst et yndet sovested. Kan man annet enn å smelte fullstendig av denne lille kroppen?

3 kommentarer »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Så utrolig vakker han er….

  2. Jeg blir helt sjarmert i senk av å se disse herlige bildene. For en nydelig baby! Så perfekt laget 🙂 Dere er heldige.

  3. Så mykje fint du lagar. Har kosa meg med bloggen din ei stund i dag. Dette siste prosjektet toppa sjølvsagt alt! Nydelig! Ventar spent på eigen liten krabat i løpet av våren.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.
Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere liker dette: