Navnefesten er overstått

juli 6, 2008, kl. 1:02 pm | Publisert i Spiselige morsomheter | Legg igjen en kommentar

I helga hadde vi navnefest for lillebror. Det startet med en høytidelig og nydelig seremoni i regi av Humanetisk forbund, og så reiste vi hjem for å ta i mot familie og venner til fest. Jeg lagde tapas til gjestene, med god hjelp av blant annet mamma. Mange, mange timer med matlaging resulterte i dette:

188408-99

Det er flere retter som ikke kom med på bilder, blant annet marrokanske kjøttboller og sweet chilli-marinerte scampi. Det var et herremåltid uten sidestykke, og gjestene var heldigvis kjempefornøyde med måltidet. Sånt er alltid gøy å høre! Festen ble avsluttet rundt 21.00-tiden, da var både store og små slitne etter en lang dag. Lillebror hadde gått fra fang til fang hele dagen, så han rakk såvidt få litt pupp før han forsvant inn i drømmeland. Vi var veldig heldige med været også, og hadde 31 grader i skyggen her. Antrekket jeg strikket til lillebror ble derfor fort tatt av, slik at han kunne ligge og kose seg i bare bleien. Jeg lot være å strikke ferdig buksa, og byttet den ut med en turkis shorts istedenfor. Vi skal vente en dag det ikke er så varmt, så skal vi ta noen ordentlige bilder av han i antrekket, som skal brukes til takkekort. Men her kan dere få en liten sniktitt hvertfall, på hvordan han så ut:

188408-98

Min eldste lillesøster (19) er hobbyfotograf og tok noen fine bilder av barna på navnefesten. Siden dette tross alt er en hobbyblogg så kan jeg vel legge de ut her. Hun er veldig dyktig, synes jeg!

188408-101

188408-100

Det ble ett av a’ mor og, og selv om jeg ikke akkurat er voldsomt fotogen så ble det jo et stilig bilde.

188408-102

Reklamer

Legg igjen en kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Opprett en gratis blogg eller et nettsted på WordPress.com.
Entries og kommentarer feeds.

%d bloggere like this: